TKİ Tavşanlı Linyitpor - Evliya Çelebi Çağlayanspor

Spor Yayın: 07 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.11.2021 21:51:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1235 okunma
Google News

 

TKİ Tavşanlı Linyitpor :0     Evliya Çelebi Çağlayanspor :0

 

TKİ Tavşanlı Lİnyitspor : Kemal Canlı- Cömert Kandemir- Kaan Oruç- Mustafa Kurcan- Metehan Çakal- M.Emin Bakan- Dursun Sorgun-Onur Erdem Günel-Timuçin Aşçıgil- Suat Ünal- İbrahim Zeytin

 

E.Çelebi Çağlayanspor :Hüseyin Erhan-Hulusi Günaltay-M.Fırat Kaçanlar-Semih Çekiç –Serkan Kayıkçı-Yasin Tepe-Abdullah Gözel-İslam Erdemaner-Mertcan Arı-Cemal Damçayırı-Doğkan Manavoğlu

Ada stadında Evliya Çelebi Azot spor'u misafir eden TKİ Tavşanlı Linyitpsor, ilk yarı etkili  ataklar geliştirse de gol bulamadı.İlk 45 dakikada  iki takımdan da gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Linyitpor , rakibini sahasına adeta haps etse de istediği golü bulamadı.  74.Dakikada köşe vuruşunda top ağlara gitti ancak ofsayt gerekçesi ile pozisyon gol değeri kazanmadı. Müsabakanın son dakikalarında  Evliya Çelebi'nin oyunu soğutmaya yönelik  yavaş hareketleri sebebiyle zaman  zaman  gerginlikler yaşandı.Yaşanan sakatlıklardan dolayı maç  bir çok kez durdu.

85 . dakikada E. Çelebi Çağlayanpsor’da 4 numaralı formayı giyen Semih Çekiç, Tavşanlı Linyitspor'da    gole giden İbrahim Zeytin'i düşürerek kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Linyitspor ataklar  sonuç vermeyince  karşılaşma başladığı gibi bitti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.