TERMALDE GÜÇ TOPLUYORLAR

TERMALDE GÜÇ TOPLUYORLAR

Sağlık Yayın: 05 Ağustos 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2013 11:57:06
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2954 okunma
Google News

 

 

 

Balıkesir Sındırgı İlçesi Belediyespor Takımı Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan termal tesislerde kampa girdi.

Balıkesir Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sındırgı Belediyespor bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çekerken, futbolcular Emet  termallerinde kamp yapıyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Özgür ERTUĞRUL da Emet ilçesine  gelerek futbolcularını kampta ziyaret etti. Kampı ziyarette kendilerine eşlik eden Emet Termal Resort Müdürü Mesut TERZİLER, Sındırgılı futbolcu gençleri tesislerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sındırgı ilçesinde halkın futbola olan ilgisinden memnun olduklarını ifade eden ERTUĞRUL, futbolcuların iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği ve bu yıl hedeflerin çok daha büyük oluğunu söyledi. Sındırgı Belediyespor’u profesyonel lige çıkarmak için mücadele ettiklerini belirten ERTUĞRUL, kamp için geldikleri Emet ve tesislerinden memnunu olduklarını da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.