TERCİHİNİZİ GELECEK KARİYENİZ İÇİN AVANTAJA DÖNÜŞSÜN

Eğitim Yayın: 10 Ağustos 2018 - Cuma - Güncelleme: 10.08.2018 14:46:01
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
2219 okunma
Google News
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana (DHAMYO) MYO Müdürü Öğr.Grv. Bülent Gül:
"DOMANİÇ H.A. MYO İLE TERCİHİNİZİ GELECEK KARİYENİZ İÇİN AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜN"
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu  Müdürü Öğr. Grv. A. Bülent Gül, üniversite tercihleri ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında öğrencilerin tercihlerini yaparken gelecekteki kariyerlerini, iş hayatına atıldıklarında kendilerine avantaj kazandıracak okul tercihlerinde bulunmalarının çok önemli olduğunu kaydeden Gül, şu açıklamalarda bulundu: " Öğrencilerimiz uzun bir üniversite sınavına hazırlık maratonu sonunda hayatlarının dönüm noktası tercih dönemine geldiler. Tercih, öğrencinin kendi geleceği ve gelecek iş hayatı, kariyeri için vereceği en önemli kararlardan biri olacaktır. Çünkü bu kararları gelecek hayatlarını etkileyecektir. Onun için iyi düşünülüp karar verilmesi gerekmektedir. Öğrencilerin tercihlerde temel düşüncesi, gelecek kariyerleri için tercihlerini avantaja dönüştürmek olmalıdır." 
İŞ VE KARİYER İMKANINI KOLAYLAŞTIRAN SAP YAZILIMI İLK KEZ DERS OLDU
"Türkiye'nin 500 önemli büyük şirketinin kullandığı SAP yazılım programının Türkiye'de ilk kez bir Üniversite'de ve sadece Domaniç Hayme Ana MYO'da ders olarak okutulacağını belirten Gül, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin seçkin okullarından biri olan ve kuruluşundan bu yana binlerce öğrencinin geleceklerine kaliteli eğitimiyle katkı sağlayan Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde Türkiye Üniversiteleri içinde ilk kez  ve sadece DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda ders olarak okutulacak, okul sonrası Türkiye'nin en büyük 500 büyük kuruluşunda iş imkanını kolaylaştıran, bu şirketlerin tercihlerinde ilk aranan şartlardan olan SAP yazılım programı ve diğer bilgi teknolojileri programlarıyla öğrencilerin tercihlerini, kariyerleri ve gelecek hayatları için avantaja dönüştürecek özelliklere sahip bir okul olarak, Meslek Yüksekokulu tercihi yapacak öğrencilerimizin ilk düşünmesi gereken bir okuldur.  Yine öğrencilerimizi meslek hayatına hazırlamak adına önemli kurum ve kuruluşlarla, şirketlerle işbirliği ve staj protokolleri imzalayarak öğrencilerimizin alanlarında iş tecrübesini öğrenimleri aşamasında öğrenmelerini sağladık. Bu avantajı göz önünde bulundurarak öğrencileri, Domaniç Hayme Ana MYO'yu tercih etmeye çağırıyoruz."
"TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN KOLAY ULAŞIM İMKANI VAR"
Müdür Gül, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nun Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı topraklar olan Domaniç'te olduğunun altını çizerek, Domaniç, tarihi özelliğinin yanı sıra, Türkiye'nin en geniş orman alanlarına ve doğal güzelliklerini barındıran, ulaşımın kolay olduğu bir ilçedir. Aynı zamanda Domaniç, İnegöl, Tavşanlı yarım saat, Kütahya ve Bursa'ya bir saat mesafede, saat başı araçların Kütahya Tavşanlı, İnegöl, Bursa'ya ulaşım sunduğu bir ilçedir. Ulaşım imkanlarıyla İstanbul, Ankara ve bu illerin bulunduğu bölgeleri için de avantajlı olan bir konumda olduğu gibi, Bursa Yenişehir, Kütahya Zafer Hava Alanına da yakınlığı öğrenciler açısından bir avantajdır.  Öğrencilerimiz Türkiye'nin neresinden tercih yaparlarsa yapsınlar ulaşım konusunda sorun yaşamayacaklardır."
 
 
SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF ETKİNLİK İMKANLARI 
Müdür Bülent Gül açıklamasında, Domaniç Hayme Ana MYO'nun Eğitim- Öğretim dönemi içinde sosyal, kültürel ve sportif birçok etkinliği gerçekleştirdiklerini, işletme ve kültürel geziler yaptıklarını, konferans, seminer gibi etkinlikler için konusunda uzman, tanınmış simaları öğrencilerle buluşturduklarını, başta tiyatro, müzik gibi etkinlikleri gerçekleştirmek için salon ve imkanlara sahip olduklarını dönem boyunca bu tür etkinlikleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek öğrencilerin bu etkinliklerle hem yeni şeyler öğreneceklerini hem de sıkılmadan eğitimlerini sürdüreceklerini belirtti.
"BARINMA İMKANI RAHAT VE UCUZ"
Okul Müdürü Gül, Domaniç halkı ve yerel idarecileri misafirperver ve öğrenciye değer veren bir anlayışa sahip olduğunu kaydederek açıklamasını şöyle tamamladı: "Domaniç Hayme Ana MYO'yu tercih edecek öğrencilerimiz, ilçede barınma sorunu yaşayamayacaklardır. Kiraladıkları evlerde, apart dairelerde, yurtlarda ucuz barınma imkanları vardır. Önümüzdeki dönem ihalesi tamamlanan KYK yurdu da faaliyete geçerek öğrencilerimize barınmada daha geniş imkanlar sunulacaktır. Okulumuzu tercih etmek isteyen öğrencilerimiz okulumuzdan telefon ile, internet sitemizden, Domaniç Hayme Ana MYO sosyal medya hesaplarından hocalarımızla irtibat kurarak bilgi alabilirler. Domaniç Hayme Ana MYO'yu tercih eden öğrencilerimiz kaliteli eğitim anlayışla, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle, SAP avantajı ile gelecekleri  ve kariyerleri için avantaj elde ederken, aile sıcaklığında bir okul hayatını da yaşamış olacaklardır. Tercih yapacak öğrencilerimizi Domaniç Hayme Ana MYO'yu tercih etmelerini bekliyoruz." 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.