Tepecikspor yeni oluşumla hazırlıklara başladı

Spor Yayın: 11 Ocak 2018 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2018 11:13:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4510 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi ikinci Amatör küme iddialı takımlarından Tepecikspor, teknik ekibi ve yeni yönetimi ile kendisine ait tesislerde sezon hazırlıklarına başladı.  
  Tepecikspor, Salı ve Perşembe günleri idman yaparak hazrılıklarını sürdürüyor.
  Koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana Tavşanlı'nın deneyimli teknik direktörü Murat Göçmen ile başlayan Tepeciklisporlu futbolcular,  moralli bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyorlar.
  Kırmızı mavili ekip yaklaşık 2 saat süren antrenmanı açma germe çalışması ile tamamladı.
  Antrenman sonrası basın açıklamasında bulunan teknik sorumlu Murat Göçmen, " Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Tepecikspor'u layık olduğu yere geitrmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmlarımız en üst düzeyde devam ediyor. İnşallah istediğimiz yere disiplinli çalışmalarımız ile geleceğimize inanıyorum. Önümzüdeki senenin kadrosunu da oluşturarak direk Süper Amatör hedefliyoruz. Tam destek var. Taraftarımız olsun, belediye başkanımız Adnan Korkmaz olsun müthiş bir destek veriyorlar. Oldukça heyecanlı ve istekli genç bir yönetimimiz var. Beni aşırı heyecanlandırıyor. Bu yüzden ben Tepecikspor'u tercih ettim. Burada bu sezon çok büyük işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.
  Bu sene oldukça iddiali bir takım kuran Tepecikspor'da genç başkan Mustafa Yumurtacı, yeni yönetimini ve yapılan flaş transferleri  şu şekilde açıkladı.
  Mustafa Yumurtacı'nın başkanlığında yönetim kadrosu şu şekilde; Süleyman Korkmaz,  Seyfettin Tekin, İsmet Elagöz, Halil Cihat Fidan, Hüseyin Eskicioğlu, Ali Manisalı, Serhat Özkan
  Transferlerde ise Demirbilekspor'dan tecrübeli file bekçisi İsmail Batur, forvetler Alaaddin Domaniç, Hakan Demir, orta sahada Samet Sertel , Agah Filibeli, orta saha için Emirhan Şahin ve Ömer Uçar, kanat oyuncusu olarak da Mehmet Akif Özcan ile anlaşma yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.