TEOG TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN ÖDÜL

Eğitim Yayın: 05 Ocak 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.01.2017 16:16:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3780 okunma
Google News

TEOG TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN ÖDÜL

Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden TEOG sınavında 700 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Ümmü Çağla AYDIN ve Aslı AKDAŞ Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu tarafından ödüllendirildi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Topaloğlu, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Aydın ve TEOG Türkiye Şampiyonları Ümmü Çağla AYDIN ve Aslı AKDAŞ katıldı.

Hiçbir başarının tesadüfen ortaya çıkmadığını belirten Başkan Saraoğlu; “Başarı fedakârlık gösterebilen ve ona ulaşmak için ter döken, mücadele etmeyi göze alabilen, insanların ulaştığı çok kıymetli ödüldür.

Gediz’in eğitimde marka kent olarak anılmaya devam edeceğini, öğrencilerimiz her sene sınavlarda aldıkları başarılı sonuçlarla ilçemizin başarı çıtasını yükseltiyorlar. Geleceğimizin teminatı olan bu öğrencilerimizi ne kadar tebrik etsek azdır. Bu öğrencilerimizi en iyi okullarda görmek ailesi ve öğretmenleri kadar bizleri de mutlu ediyor. Başarılarınızın devam etmesini diliyorum." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.