TEOG’DA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Eğitim Yayın: 21 Haziran 2016 - Salı - Güncelleme: 21.06.2016 12:40:48
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3649 okunma
Google News

 

    TEOG’DA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

TEOG sınavından tüm soruları doğru cevaplayan ve Türkiye birincisi olan Ozan Özbey, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.

     Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu,  her iki TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevaplayan ve 500 tam puan alan TEOG Türkiye 1.si Ozan Özbey’i makamında kabul etti.
    İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Bulut, Özel Yıldız Ortaokulu Müdürü Ayşe Rabia Yıldız Degeç, öğrenci Ozan Özbey’in öğretmen annesi Emine Özbey ve öğretmen babası Şerif Özbey ile beraber Kaymakam Numan Hatipoğlu’nu  ziyaret ettiler.Kaymakam Hatipoğlu, bu başarıda emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlere ve ailesine teşekkür ederek öğrenci Ozan Özbey’e hediye takdim edip başarılarının devamını diledi. Öğrenci Ozan Özbey Galatasaray veya Ankara Fen Lisesine giderek Mühendis olmak istediğini söyledi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.