TEMEL Güvenlik 30 Ağustos Kutlaması

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 29.08.2016 13:16:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3223 okunma
Google News

TEMEL Güvenlik Genel Müdürü ve İş Adamı Mutahhar TEMEL:
“Vatanımız var olduğu sürece şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.”  TEMEL Güvenlik Genel Müdürü ve İş Adamı Mutahhar TEMEL 30 Ağustos Zafer Bayramı İle İlgili Basın Açıklaması Yaptı.  Mutahhar TEMEL açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
 Türk Ulusunun özgürlük ve bağımsızlık için emperyalizme karşı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük mücadele verdiği ve 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da yapılan Başkumandanlık Meydan Muharebesiyle kazandığı büyük zaferin 94. yıldönümündeyiz.
Bu zaferle Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı şeref tacı giymiştir. Milletimiz varlığından, birlik ve beraberliğinden, bağımsızlığından, hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır. Vatanımız var olduğu sürece şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.
Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos zaferinin 94.yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.