Tavşanlılı Motosikletli Hayatını Kaybetti

Tavşanlılı Motosikletli Hayatını Kaybetti

Gündem Yayın: 20 Mayıs 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2013 14:49:54
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
16524 okunma
Google News

 

 

Balıkesir – Edremit karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir motosikletli hayatını kaybetti.

2 erkek 1 kız çocuk babası olan İsmail Karakaş (45) hafta sonu motosiklet grubu ile yola çıktıkları Akçay Tatil Beldesine gidiş yolunda kaza yapması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Tavşanlı'da yaklaşık 18 kişiden oluşan motosikletli grup, gezi amacıyla Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesine gitmek üzere yola çıktı.

Balıkesir'in İvrindi ilçesi Evciler kavşağında motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden esnaf İsmail Karakaş'ın cenazesi, Tavşanlı'da toprağa verildi.

İlçede Sanayi içerisinde yedek parça dükkanı bulunan Karakaş'ın motosikleti, İvrindi yakınlarında seyir halinde iken viraja girdiği esnada devrildi.

Kaza sonrası önce İvrindi Devlet Hastanesine ardından Balıkesir Sevgi Hastanesine götürülen  Karakaş,  burada vefat etti.  Karakaş, Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile Asri mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına gelen motosikletli arkadaşlarından Emniyet Emekli polis memuru Nurhan Şentürk; Vefat eden arkadaşının yakınlarına başsağlığı dilerken, motosikletlilere yollarda büyük araçların saygı göstermediklerini ve aynalarını kullanmadıklarını, bu yüzden de kazalara daha çok davetiye çıkarıldığını söyleyerek, motosiklet sürücülerine karşı biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.