Tavşanlılı üreticiler geleneksel DenizBank iftarında bir araya geldi

Ekonomi Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 14:42:08
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
2180 okunma
Google News

 Tavşanlılı üreticiler geleneksel DenizBank iftarında bir araya geldi

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile bu alanda özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank; taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği organizasyonlar ile üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Banka, iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren isimleri ile buluştu.

Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü kuran DenizBank, bugün itibarıyla Türkiye'nin 81 ilinde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre önemli oranda finansal destek sağladığı ifade edildi.

DenizBank, milli mesele olarak ele aldığı tarım sektörüne Türkiye'nin her yerinde, uzman ekipleriyle finansal destek sağlamanın yanı sıra tarıma gönülden bağlı bir kurum olarak çiftçimizin hayatına 17 yıldır kesintisiz temas etmeyi sosyal sorumluluğu olarak görüyor. Bu kapsamda her yıl iftar yemeği organizasyonları düzenleyen DenizBank , iftar yemeğinde bölgede faaliyet gösteren üreticilerle bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeği programına ;  Ziraat Odası Başkanımız İsmail Akpınar ,  HAYKOOP Başkanı Yusuf Çalışkan ,  Kuruçay Süt Koop Başkanı ve Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray ,  Emet Tarım Kredi Koop.   Balıköy Tarım Kredi Koop , Çobanköy Tarım Kredi Koop. Başköy Tarım Kredi Koop., Domaniç İlçe Tarım Müdürlüğü , Sarılar Traktör Süleyman Sarı , Gökçeler Traktör Yüksel Çeri , Canlar Traktör Bekir Can, Pancar Koop. Kenan Yeşilyurt , gazeteci Tuna İşleyen  katıldı.

 

 

“Her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız”

 

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Şube Müdürü Gökçe Polatlı, tarımı milli mesele olarak gören, çiftçiye en yakın, ihtiyaçlarını en iyi anlayan banka olma vizyonuyla çalışmalarına devam ettiklerine dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Polatlı şöyle devam etti; “DenizBank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceğe umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.”

 

 

 

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...

 

-              Çiftçiler Üretici Kartları ile; mazot, gübre, yem, tohum, tarım ilacı, tarım makinaları, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yapabilirler veya Şube ve tüm ATM’lerden nakit çekebilir veya 3 yıla varan vadelerde Üretici Kart üzerinden taksitli kredi kullanabilirler.

-              Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

-              DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından ve ATM’lerden Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonuna URETICI yazıp T.C. kimlik numarası ve bulunulan ilin plaka kodunu aralarında birer boşluk bırakıp 3280’e SMS göndererek de Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor.

-              Turkcell faturaları için Üretici Kart'a otomatik ödeme talimatı vererek yıllık 600 TL'ye kadar olan cep telefonu faturaları faiz ödemeden hasada ertelenebilir. Kampanyaya katılım için cep telefonundan 3280'e TURKCELL yazıp gönderilmesi yeterli.

-              Her ay düzenli ödenmesi gereken Bağ-Kur primleri ve tarımsal faturalar için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeler hasada ertelenebilir.

-              Üretici Kart Ödemeleri tüm DenizBank Şubeleri ile PTT merkez ve şubelerinden yapabilir.

-              Tarımsal elektrik ve su  faturaları Üretici Kart üzerinden otomatik ödemeye alınabilir uygun faiz oranı ile hasatta ödenebilir.

 

DenizBank Hakkında

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan banka, 6 yıl boyunca Dexia ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdürdükten sonra, 28 Eylül 2012 itibarıyla Rusya’nın en büyük bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye başladı. 1 Temmuz 2013 itibarıyla ise Citi’nin Türkiye’deki Bireysel Bankacılık Bölümü’nü, 600 binden fazla müşteri ve 1.400’e yakın çalışanı ile devraldı.

 

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu, 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla kuruldu. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 753 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

 

 

Bilgi için:

Bersay İletişim Danışmanlığı / 0212 337 51 00

Anıl Erbayrak / Tel: 0212 337 51 17 / GSM: 0553 317 46 06 / anil.erbayrak@bersay.com.tr

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.