TAVŞANLI ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI TAMAMLANIYOR

TAVŞANLI ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI TAMAMLANIYOR

Eğitim Yayın: 08 Kasım 2013 - Cuma - Güncelleme: 08.11.2013 15:57:27
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3255 okunma
Google News

TAVŞANLI ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI TAMAMLANIYOR

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

Tavşanlı ilçesinde Üniversite öğrencileri için yapımına 2011 yılında başlanan ve yüklenicilerinin yükümlülüklerini yerine getirmemesinden dolayı sözleşmesi 2 defa fesih edilen Öğrenci Yurdunun ikmal ihalesi yapıldı.

Konu hakkında Kütahya Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu şu açıklamayı yaptı;

“Yurdumuz 2 adet yurt binası, 1 adet sosyal tesisler binası ve 1 danışma binasından oluşacak ve kampüs tarzında inşa edilecek.

19 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşen ihaleyi alan firmayla sözleşme 07 Ekim 2013 tarihinde imzalandı ve yer teslimi yapıldı.Tahmini 15 milyon liraya mal olacak yurt binamızı yüklenici 400 gün sonra tamamlayıp teslim edecek.

Yurtta 172 adet 3 kişilik odalar, 16 tane de 1 kişilik odalar bulunuyor. Toplam 516 öğrencinin barınacağı Yurdumuzda ayrıca 4 kişilik engelli odası da bulunmaktadır. İçinde çok amaçlı salon, konferans salonu, Yemekhane, oyun salonları ve öğrencilerin vakit geçirecekleri kafeteryalar bulunacak.

Ayrıca öğrencilerimizin çamaşırlarını yıkamaları için çamaşır makineleri yer alacak. Öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kuaför ve berber salonları ile birlikte tıbbi hizmetleri alabilmeleri için revir de bulunacak olan binamızın Tavşanlımıza ve Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.