TAVŞANLI MİLLİ EĞİTİME 3. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ATAMASI

TAVŞANLI MİLLİ EĞİTİME 3. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ATAMASI

Eğitim Yayın: 12 Mart 2013 - Salı - Güncelleme: 12.03.2013 09:11:01
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2851 okunma
Google News

TAVŞANLI MİLLİ EĞİTİME 3. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ATAMASI

 

Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne üçüncü şube müdürü atandı.

Daha önce Endüstri Meslek Lisesinde Müdür Yardımcılığı ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğünde ARGE biriminde görevini sürdürmekte olan Ümit Çavaç, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde üçüncü şube müdürü olarak görevine başladı.

Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık: “Bakanlığımızın yeniden yapılanması politikalar doğrultusunda ilçemizde de şube müdürü sayısı arttı. Daha önce iki tane arkadaşımızla çalışıyorduk. Fakat Bakanlığımızın göndermiş olduğu 2012 - 43 sayılı genelge gereği ilçemizdeki şube müdürü sayısı bir tane daha arttı. Ocak ayından beri bu normumuz boş idi. Burayı en verimli nasıl kullanabiliriz diye düşündük ve Ümit Çavaç arkadaşımız bu konuya talipli olunca yetkililerle görüşülerek dilekçesini verdi ve bakanlığımızda bu atamayı görevlendirmeyi yaptık. Ümit arkadaşımız daha önce iki iş ile sürdürmüş olduğumuz milli eğitim hizmetlerini bir güçlü asker olarak yanımıza kattık. İnşallah daha fazla proje daha fazla iş çıkaracağız. Ümit Beyin iş performansını iş ahlakını iş disiplinini biliyoruz. Çok faydalı olacağına inanıyorum. Tavşanlı için isabetli ve güzel bir karar. Tavşanlımıza hem de Milli Eğitimimize hayırlı uğurlu olsun. Kendisine de başarılar diliyorum. Bundan sonra Tavşanlı Milli Eğitim hizmetleri çok daha hızlı şekilde devam edecektir. Ben kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.