TAVŞANLI KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ ZİYARETİ

TAVŞANLI KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ ZİYARETİ

Gündem Yayın: 04 Haziran 2013 - Salı - Güncelleme: 04.06.2013 09:30:25
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 59 sn.
3374 okunma
Google News

 

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

                Tavşanlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Tavşanlı Şubesi Başkanı Harun Çoban ve yönetim kurulu Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i AK Parti çatısı altına katılımından dolayı makamında ziyaret etti.

Birlik Başkanı Harun Çoban; ” Öncelikle alınan kararın Tavşanlı’mıza hayırlı olmasını diliyoruz. Kırmızı et üreticileri olarak sorunlarımızın çözümünde her zaman bizlere destek olan Belediye Başkanımız Mustafa Güler’in hizmet ve birliktelik adına çizmiş olduğu yolda başarılar dileriz” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler de ziyaret sırasında yaptığı konuşmada;”  Kırmızı Et Üreticileri Birliği Olarak görevine devam eden yönetimi tebrik ediyorum. Tavşanlı Belediyesi olarak çözüm noktasında her konuda ve her zaman kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Tavşanlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Harun Çoban ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.