TAVŞANLI HAYIRLI HİZMETLER VAKFI VALİ YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

TAVŞANLI HAYIRLI HİZMETLER VAKFI VALİ YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 16 Ocak 2014 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2014 13:40:58
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2978 okunma
Google News
Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı Başkanı Arif Kulluk ve Vakıf Mütevelli Heyet Üyesi Muharrem Şahin, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.
     Ziyarette konuşan Başkan Arif Kulluk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Vakıf olarak yaptığımız çalışmalar hakkında Sayın Valimizi bilgilendirdik. Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı, Tavşanlı İlçemizin en köklü vakıflarından birisidir. Tavşanlı'da sosyal yardımlaşma alanında, öğrencilere burs sağlanmasında çok ciddi çalışmalarımız mevcuttur. Gerek Kaymakamlık gerek Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile koordineli çalışmalar yapmaktayız. Bu sabah Suriye'deki ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için hazırlanan giyim eşyası ile doldurduğumuz yardım tır'ını yola çıkardık. Bu vesile ile Sayın Valimizi ziyaret edip kendisinin değerli görüşlerini almak üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik.''dedi.
 
     Vali Şerif Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.