TAVŞANLI HALK EĞİTİM 8 DALDA KUPA ALDI

TAVŞANLI HALK EĞİTİM HALK OYUNLARI 8 DALDA KUPA ALDI

Gündem Yayın: 12 Mart 2013 - Salı - Güncelleme: 12.03.2013 09:07:53
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3761 okunma
Google News

 

 

Kütahya’da yapılan halk oyunları yarışmasında Tavşanlı Halk Eğitim tüm katıldığı ekipler ile derece yaptı.

4 dalda birincilik alan Tavşanlı’nın bundan sonraki hedefi ise grup şampiyonluğu.

Gerçekleştirilen yarışma sonrası tüm ekibini Tavşanlı’da  Asmalı Konak Pide salonunda toplayan Halk Eğitim Müdürü Süleyman Çelebi burada yarışmaya katılan eğitimci ve öğrencileri kutladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Çelebi yapılan yarışma ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Türk Halk Oyunlarının federasyonunun Kütahya’da yaptığı il yarışmasına 120 arkadaşımız ile katıldık. Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi olarak 8 dalda katılımımız oldu ve tümünde derece yaparak ödül aldık.

Toplam 25 ekip katıldı yarışmalara. Her daldan katılan tek ekip de bizdik.

Minikler geleneksel, minikler stilizede, gençler stilizede, büyükler stilizede il birinciliği olmak üzere 4 dalda birinciliğimiz var. 3 dalda da yıldızlar stilize, gençler geleneksel, büyükler gelenekselde ikinciliğimiz, bir tane de yıldızlar gelenekselde üçüncülüğümüz var.

8 ekip ile katıldık hepsiyle de derece aldık. Bu vesile ile yarışmaya katılan genç oyuncularımı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı burada kalmayacak , bundan sonraki grup yarışlarında da derece alacağımızı bekliyorum.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.