Tavşanlı Yaz Kur’an Kursları Açıldı

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Çocuk Yayın: 09 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.07.2021 10:44:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1473 okunma
Google News

Tavşanlı Yaz Kur’an Kursları Açıldı

Tavşanlı’daki tüm camiler ve Kur’an Kurslarında yaz eğitimleri başladı. “Camiler çocukla dolsun ahlakı Kur’an olsun” sloganıyla başlayan kurslar kapsamında Tavşanlı’daki cami ve Kur’an kurslarında öğrencilere temel din dersi verilecek.

Tavşanlı’da İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş arası tüm çocuklar için yaz Kur’an Kursları başlatıldı.

Arifağa Camii’nde yaz kurslarının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törene; Belediye Başkanı Mustafa Güler ve İlçe Müftü Vekili Fatih Eroğlu ile Ataşehir’e atanan Müftü Hüseyin Aksoy katıldı.

Merkez Kavaklı Kur’an Kursu öğrencisi Hamza Yüksek’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda; Arifağa Camii yaz Kur'an kursu öğrencisi Hüseyin Mesci İstiklal Marşı’nı okudu. Arslanbey Camii yaz Kur'an kursu öğrencilerinden Mehmet Güler ile Esentepe Camii öğrencilerinin ilahiler seslendirdiği etkinlikte ayrıca Hacı Veyis Camii yaz Kur'an kursu öğrencisi Mustafa Akyol şiir okudu.

Programdaki Amina Hatun 4-6 yaş mehter takımının gösterisi ise göz doldurdu.   

Program sonunda son bir kez daha mehter gösterileri yapılması istenince mehter başı minik çocuğun dondurma yemeden olmaz demesi ve kabul etmemesi üzerine tebessüm ettiren ilginç anlar yaşandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.