Tavşanlı’ya şevki yılmaz damgası

Gündem Yayın: 11 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 11.04.2017 13:18:14
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
5177 okunma
Google News

Tavşanlı’ya şevki yılmaz damgası

Akit gazetesi yazarı eski milletvekili Şevki Yılmaz Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program Kur’an tilaveti, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.

Açılış konuşmasını Önder İmam Hatipliler Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Hüseyin Özkan yaptı.

Sunumunu Tavşanlı’dan yetişmiş şair yorumcu Yavuz Selim Koç’un yaptığı gecede Şevki Yılmaz farklı konulara değindi.

Yılmaz, Önder İmam Hatipliler Derneğinin düzenlediği programda yaptığı konuşmada şunları söyledi, “ Allah bizi dinsiz ve devletsiz yaşatmasın. Dinsiz devlet olmaz devletsiz de din yaşanamaz. Hele bu vatanın adı Anadolu olursa, yatarak uyuyarak, birbirine düşerek bu vatan korunmaz. Çünkü Anadolu bütün insanlığın ana merkezidir. Dünya insanlığı Mekke’den yayıldı. Nuh tufanı olunca bu sefer Şırnak’tan yayıldı. Dünyanın ikinci merkezi Mekke’den sonra Şırnak oldu. Biz de Anadolu’dan Asya’ya gittik tekrar oradan döndük. Bizi buraya gönderen kim? Anadolu’yu bize emanet eden kim ? Anadolu’yu bizlere emanet eden sevgili peygamberimiz Muhammed Mustafa A.S. efendimizdir. Onun Hadisi Şerifi olmasa hiçbirimiz Anadolu’da ve Tavşanlı’da yaşamıyorduk. Hele siz Tavşanlı, bu çevreler Osman Gazi’nin akrabaları, Osman Gazi’nin torunları. Ne şerefli bir ecdadın torunlarına hitap ediyorum. Osman Gazi’yi de buralara getiren bu ruhtur. Niçin Dünya Türkiye ile uğraşıyor? Türkiye’nin seçimini neden takip ediyor. Referandum ile Avrupa’nın ne ilgisi var? Niçin haçlı devletlerinin başkanları Vatikan’da görüşmelere devam ediyor. Çünkü Anadolu onların dedelerin de doğduğu yurttur. Gözleri hep bu vatan üzerinde. Allah resulü A.S. niçin bizleri Anadolu’ya yerleştirdi? Kudüs’ü fetih edeni metih etmedi, İspanya’yı fetih edeni methetmedi Peygamberimiz. Ama “İstanbul’u fetih eden asker ve komutan ne güzel”. Niçin ? İstanbul boğazı güzel diye mi? Bizim Anadolu’ya gönderilişimizin iki sebebi var. Öyle yatmak eğlenmek için değil. Bu görevi peygamber efendimiz verdi. Yeryüzünün zalimlerini Anadolu’dan kovmak Roma imparatorluğunu yıkmak ve böylece İpek yolunu ele geçirip bütün Dünya insanlığını rahat ettirmektir. Haçlıları buradan kovduktan sonra Dünya insanlığı rahat etti. Türkiye tıpkı mimarimizdeki köprü kilit taşı gibi kilit taşıdır. Hep düşman içeriden. Tarihimize bir bakın düşmanın bizi yendiği bir tek savaş gösteremezsiniz. Yenildiğimiz an anla ki içerde ihanete uğruyoruz. Tavşanlı’dan Dünya’ya sesleniyorum. Bütün Dünya birleşse, bütün haçlılar, içerimizdeki piyonlar el ele verse vallahi billahi Anadolu’yu kimse yutamaz.”

Konuşmasında CHP Genel Başkanından söz eden Yılmaz, “ Kemal Kılıçdaroğlu’nu tanıyor musunuz bilmiyorum? Allah CHP’nin başından almasın. Benim tansiyon hapım. Önü gördükçe haptan kurtuldum Elhamdülillah. Tansiyonumu düşürüyor. Televizyona çıktı “ Bu Tayyip neden ağlıyor?” dedi. “ Somalili görür ağlar, Suriyeli görür ağlar. Gecekonduya gider ağlar, yetimin evine gider ağlar. Tabi ağlayacak sen ana değilsin ki o ana. Analar ağlar mazlum milletin hayatı için. Fatih’de tek başına Analık makamına geldi. Hilafet, Analık makamıdır. Hristiyan, Ermeni, Rum ayırmadan herkesi kucaklayan bir makamdır. Bütün insanlık ağlıyor. Bütün insanlık Türkiye’ye muhtaç. 16 Nisan için Dünya onun için panikte. Yeniden Dünya anasına kavuşacak. Bunu bunlar biliyor. Hans biliyor da Hasanlar bilsin diye bütün Türkiye’yi dolaşıyorum. Öyle basit bir gün değil. Bu vatan hepimizin. Bu vatana sadık olan herkesin bu vatan. Bu vatan tüm dünyaya lazım. 100 yılda 35 milyon Müslüman öldüyse 70 milyon Hristiyan öldü. Osmanlının yokluğunda herkes ağladı. Biz mi öldürdük Hristiyanları ? Hayır. Osmanlının mirasını paylaşım savaşı yaptılar.  Kendilerini bombaladılar. Birinci Cihan ikinci Cihan 70 milyon insan öldü. Niçin anlatıyorum. Dünya bizi bekliyor kardeşim. Müslüman da ağladı Hristiyan da ağladı.”

Ak parti iktidarı ile Türkiye’nin yaş ortalamasının yükseldiğini ifade eden Şevki Yılmaz, Kılıçtaroğlu’na Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmesi gerektiğini, çünkü 10 yıl daha fazla yaşayacağını belirtti.

Yılmaz, “CHP’de Neden 6 ok var? Ne kadar çirkin rozeti var gözüme batıyor. Biz parti kursaydık 6 tane sustalı rozet oy verir miydiniz? Ok ile bıçağın ne farkı var ki? Yontma taş devri silahı. Neden ok yaptı? Devrimcilik, halkçılık hepsi yalan. Ne devletçi oldular ne de halkçı oldular. Bu millete ne devleti ne de halkı savundular. İmanın 6 şartını yok etmek istediler. Her bir ok bir şarta saplandı. Bir ok attılar, Allah’ın hükümranlığını bu ülkede yok etmek istediler. Hakimiyet bu ülkede Mason localarının kontrolünde oldu. Bir ok daha attılar Kur’anı kışladan mektepten hepsinden kovdular. Kimin talimatı ile yaptılar? Buradan kovduğumuz düşmanın talimatı ile yaptılar. “

Uğur Mumcu’nun öldürülmesine değinen Yılmaz, “ iki cümlesinden öldürüldü derin devlet tarafından. İki sözü var. Meşhur yazar Uğur Mumcu. Birincisi, PKK Ermeni terör örgütüdür. Elimde belgeler var bunu açıklayacağım dedi. PKK’ya devletin silahlarını veren Albay, General satılmış maşaların isim listesini yayınlayacağım” dedi. Şimdi ortaya çıktı hepsi. İkincisi PKK ile Dünyaya esrar eroin pazarlayan rütbeli bürokrat memurların listesini yayınlayacağım dedi. Ertesi hafta bir bomba, ne kitap kaldı, ne de Uğur Mumcu var. Diğeri ne dedi Uğur Mumcu? Büyük sempozyumda. Türkiye’deki Müslümanların tamamı İsviçre kanuna göre evlenir, İtalyan kanununa göre yargılanır alır. Fransız kanununa göre ticaret yapılır. Alman kanunu ile yönetilir, İslam hukukuna göre defnedilir. Bir tek kabre indirilirken İslam hukuna göre defnedilir. Bir tek kabre indirilirken islam var. 16 Nisan bu kapıyı açma günü. Hayatımızın her safhası batıya göre değil, Kabe’ye göre ayarlanacak. Kimse bunu önleyemez. Kimdir İtalya benim kanunumu yapacak. “ diyerek sözlerini sürdürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.