Tavşanlı Üç Eylül İlkokulu Halk Oyunları ekibi il birincisi oldu

TUNA İŞLEYEN

Gündem Yayın: 11 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 11.02.2022 12:20:49
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
738 okunma
Google News

Tavşanlı Üç Eylül İlkokulu Halk Oyunları ekibi il birincisi oldu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Üç Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri Kütahya Dumlupınar Spor Salonundaki finallerden birincilik ile döndü.

Kütahya finallerine gitmeye hak kazanan Halk oyunları ekibi Dumlupınar Spor salonunda yapılan okullar arası halk oyunları yarışmasında şampiyon oldu.

 

Hocaları Aslıhan Ağaçlı ve Rabia Kocabey eşliğinde yarışmalara hazırlanan öğrenciler büyük başarı elde ederek ilçenin gururu oldular.

Üç Eylül Okul Müdürü Zekai Kara,  il birincisi olan öğrencileri ve çalıştırıcılarını tebrik ederek, " Okul demek sadece akademik başarıların edinildiği yer değil, sosyal kültürel ve sportif becerilerin de geliştirildiği ortamlardır.  Bu başarı öğrencilerimiz için güzel bir anı olarak hayatlarının bir köşesinde kalacaktır" dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.