Tavşanlı Şehir İçi Trafiğe Kapanıyor

Tavşanlı Şehir İçi Trafiğe Kapanıyor

Yaşam Yayın: 18 Aralık 2014 - Perşembe - Güncelleme: 18.12.2014 07:42:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3040 okunma
Google News

Şehir Merkezindeki Bazı Caddeler Belirli Saatlerde Trafiğe Kapanıyor

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI/ DHA

                Tavşanlı Belediyesinin Fen İşleri ekipleri çarşı içerisindeki kaldırım çalışmalarını tamamladılar. Şimdi ise şehir merkezinde bulunan bazı caddeleri belirli saatlerde trafiğe kapatmak için hidrolik bariyer yapılmaya başlandı.

Bariyerlerin konulacağı bölgeler ise şu şekilde açıklandı : Ada Caddesinde çevre yolu girişine, Emet Caddesinde çevre yolu girişi ve Emet Caddesiyle İstiklal Caddesinin kesiştiği noktaya, Tahsin Buruk Caddesinin her iki girişine, İkizler Sokak, Kavuncular Caddesi, Emirler Caddesinde Küçük Meydanın olduğu bölgeye ve Emirler Caddesi ile Kemal Zeytinoğlu Caddesinin kesiştiği yere hidrolik bariyerler yerleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkan Vekili M. Akif Arslan; “ İlçemizi daha güzel ve daha düzenli bir yer yapma yolunda çalışmalarımız devam etmekte. Şehir içerisindeki alt yapı çalışmalarını sonrasında kaldırım çalışmalarını tamamlayan Tavşanlı Belediyesine bağlı Fen İşleri ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bir plan dâhilinde ilerlediğimiz çalışmalarımızda şimdi sırada çarşı içerisinde bulunan bazı cadde ve sokakların belirli saatlerde trafiğe kapanmasına yönelik bir çalışma.Bundaki amacımız son düzenlemeler sonrası şehir merkezi farklı bir görünüme büründü. Bu farklılığı koruyarak yayalar için çarşı merkezinde rahatlıkla dolaşarak alışveriş yapmalarını sağlamak olacak” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.