Tavşanlı MYO Gemport Limanı Teknik Gezisi

Eğitim Yayın: 03 Haziran 2018 - Pazar - Güncelleme: 03.06.2018 11:24:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2664 okunma
Google News

Tavşanlı MYO Gemport Limanı Teknik Gezisi
  Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı 2. sınıf öğrencileri ve Öğr. Grv. Beyza KALE KURHAN, Öğr. Grv. Harika ÖZKAN, Memur Kadir DURMUŞ’un katılımıyla Yıldırım Holding bünyesinde bulunan Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş.’ye  teknik gezi gerçekleştirilmiştir.
Gemport İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden Gamze KUŞ ve Satış Pazarlama Uzmanı Sevim Hanım tarafından liman giriş sürecinin anlatılması ve Yıldırım Holding’in tanıtım sunumunun yapılmasının ardından liman sahası turuna geçilmiştir. Operasyon Uzmanı Onur ASLAN tarafından limanda yapılan işlemler, gemi yükleme ve boşaltma operasyonları, konteyner takibi, yükleme planları ve kontrol işlemleri hakkında bilgi verilmiş ve öğrencilerin soruları yanıtlanmıştır.
Teknik gezi sonrasında öğrenciler serbest zaman etkinliğinde bulunarak Bursa ilini gezmişlerdir. Gezi ve incelemeye katılanlar ise şunu söyledi

"Katkılarından dolayı Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri Müdürlüğü’ne, personeline ve üniversitemiz SKS Daire Başkanlığına teşekkür ederiz."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.