Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışmaları incelendi

Eğitim Yayın: 09 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 09.09.2022 10:44:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
992 okunma
Google News

Tavşanlı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışmaları incelendi

 

GÖRÜNTÜLÜ / Tuna İŞLEYEN 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener ile Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Sema Aydın eğitim konusunda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Tavşanlı'da Mesleki ve Teknik Eğitim alanında yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener ve Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Sema Aydın, yapılan çalışmaları yerinde görerek projeleri değerlendirdi.

Tavşanlı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü  Nazan Şener ve Daire Başkanına, İlçe Milli Eğitim müdürü Salim Karaboğa ve okul müdürü Raşit Küçükkağnıcı tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilerek okul ile ilgili talepler iletildi.

Tavşanlı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Raşit Küçükkağnıcı, yapmış oldukları proje çalışmaları ve hibe destekleri ile ilgili kurulan atölyelerin incelenmesi ve yapılabilecek çalışmalar konusunda değerlendirmeler sonrasında, okullarının Avrupa Birliği projeleri kapsamında 34 öğrenci 3 Avrupa ülkesinde 1 ay süreyle staj yaptıklarını bu öğrencilere okuldan 10 öğretmen ve 3 idareci eşlik ettiğini belirtti. Bunun yanı sıra Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteği ile okula yaklaşık 1 milyon TL hibe desteği sağlandığını ifade etti.

Ziyarete Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ve Kadın Girişimcile Kurulu da eşlik etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.