Tavşanlı Meslek Yüksek Okulunda Görev Değişimi

Eğitim Yayın: 12 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.03.2021 09:56:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1951 okunma
Google News

Tavşanlı Meslek Yüksek Okulunda görev değişimi için oldu. Prof. Dr İsmet Çelik Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürüğüne atandı. 1973 yılında Tavşanlı ilçesinde dünyaya gelen Prof.Dr.İsmet Çelik ilk ve ortaöğrenimini Tavşanlı’da tamamladıktan sonra 1995 yılında Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisans ve Doktara eğitimlerini de Selçuk Üniveresitesi’de tamamlamıştır. 1995-1998 yılları arasında Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’nde ve 1998 yılından itibaren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde akademik kadrolarda çalışmıştır. 2004 yılında Dr.Öğretim Üyesi, 2013 yılında Doçent ve 2018 yılında Profesör ünvanlarını almıştır. Makine tasarımı ve imalatı, üç boyutlu yazıcılar, tersine mühendislik, bilgisayar destekli tasarım ve imalat, biyokütle yakıt presleri, biyodizelin motor üzerinde etkileri konularında uluslarası ve ulusal çalışmaları bulunmaktadır.

 

 

 

Dekan yardımcılığı, müdür yardımcılığı, bölüm başkanlığıi anabilim dalı başkanlığı idari görevleri ve fakülte doçent temsilciliği görevlerini yapmış ve 09 Mart 2021 tarihinden itibaren Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürüğü görevini yürütmeye başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.