Tavşanlı Linyitspor'dan farklı galibiyet

Spor Yayın: 25 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2019 09:20:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1627 okunma
Google News

Ligin ilk maçında kendi evinde Arifiye Kalaycıspor’u konuk eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, karşılaşmayı 4-0 kazanarak ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu
Bölgesel Amatör Ligi 9. Grup 1. hafta karşılaşmasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, Sakarya ekibi Arifiye Kalaycıspor ile kozlarını paylaştı. Tavşanlı Ada Stadında oynanan karşılaşma öncesi TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Akın Şirin tarafından 40 yılı aşkın taraftarlık yapan Fethi Demirat ile Halil İbrahim Gülsoy'a plaket takdim edildi.
GOL GELİYORUM DEDİ
Maça Hayrettin Çınar, Emre Çölgeçen, Emre Akdağ, Kemal Akbaba, İsmail Şahin, Cihan Çimen, Hakan Doğan, Orhan Şenmemiş, Eray Eren, Hakan Soylu ve Şafak Bayraktar on biriyle başlayan kırmızı-siyahlı ekip, ilk düdüğün çalmasıyla rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. İlk 5 dakikada arka arkaya üç net pozisyon yakalayan Linyitspor, gol pozisyonlarından eli boş döndü. Maçın 6. dakikasında sahneye çıkan TKİ Tavşanlı Linyitspor’un golcüsü Kemal Akbaba takımını 1-0 öne geçirdi. 45 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen Linyitspor ilk devreyi bir farkla önde kapattı. 
KEMAL AKBABA ŞOV YAPTI
İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren Linyitspor, 62. dakikada Kemal Akbaba ile farkı ikiye çıkardı. Bu golün hemen ardından rakip kalede bir pozisyon daha bulan Kemal Akbaba, kendisinin ve takımının üçüncü golünü ağlarla buluşturdu. Maçın 88. dakikasında ise Linyitsporlu Hakan Doğan skoru 4-0 olarak belirledi. Linyitspor 4 farkla kazandığı maçın ardından ilk haftadan averaj farkıyla liderliğe yükseldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.