Tavşanlı Kütahya'dan ayrıldı

Gündem Yayın: 01 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.12.2021 16:28:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2734 okunma
Google News

    Tavşanlı Kütahya'dan ayrıldı

Tavşanlı Mimarlar Odası 1. Olağan genel kurul ile Kütahya'dan ayrı yönetim oluşturdu.

 TMMOB  Tavşanlı Temsilciliği  1. Olağan Seçimli Genel Kurulu Tavşanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri  Meteoroloji  Cafe Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurula Tavşanlı Belediye Başkan Yardımıcısı Mehmet Ali Akar, Mimarlar Odası Bursa Şubesi Sayman’ı  Murat Emrah  Saka, Kütahya  Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Erkan Morkoç,  Tavşanlı İnşaat Mühendisleri Oda Temsilciliği Başkanı Murat Gül ve Tavşanlı Mimarlar Odası üyeleri katıldı. Saygı  duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul  dilek ve temennilerle devam etti. Genel Kurul Divan Başkanlığını Kütahya Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Erkan Morkoç yaptı. Geçici  yönetimin  geçmişte yaptığı faaliyetler Geçici Yönetim Kurulundan Gizem Eröz tarafından aktarıldı. Daha sonra seçime geçildi. Asil ve yedek üyeler oy birliği ile aşağıdaki gibi belirlendi;  Asil Üyeler;  İsmail Çelikten, Mehmet  Şirin, Gizem Eröz, Halil İbrahim  Köroğlu, Nezahat Kaçar.  Yedek Üyeler; Mustafa Gökçe, Merve Yaşar,Melike Gürsoy, Oğuzhan Kerim Öğüt, Elif Koca.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.