Tavşanlı KPSS için hazır

Eğitim Yayın: 18 Kasım 2016 - Cuma - Güncelleme: 18.11.2016 13:52:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4871 okunma
Google News

Pazar günü yapılacak olan KPSS Ortaöğretim sınavına Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde hazırlıklar tamamlandı.  
  ÖSYM Tavşanlı koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık yaptığı açıklamada KPSS’ye en iyi şekilde hazırlanıldığını ifade etti.
  Cırık, konu hakkında şunları söyledi;  “Türkiye genelinde 3 milyon 500 bin kişinin katılacağı bu sınava Tavşanlı’dan da 10 bin 125 kişi katılacak. Aynı zamanda bin 450 görevli bu sınavda görev yapacak. 20 Kasım Pazar günü 12 bin kişi aynı saatlerde hareket halinde olacak. İlk kez Tavşanlı İlçesinde Kuruçay, Tunçbilek ve Tepecik Beldelerinde de sınav yapılacak. Nüfus oranı itibari ile en yoğun sınav merkezlerinden biri Tavşanlı ÖSYM sınav merkezi. Buna bağlı olarak Ankara ÖSYM merkezi Tavşanlı Tercihi Yapmış adaylarımızdan çok az bir kısmını çevre illere yerleştirmek zorunda kalmıştır. Tavşanlı kapasitesi 3 bin 850 kişi iken yapılan çalışmalar ile 9 bin 600 kişiye çıkarılmıştır. Domaniç, Emet, Hisarcık ilçelerimizden de görevli takviyeleri yapıldı. Sınav ile ilgili güvenlik tedbirleri alındı ve çalışmalar devam ediyor.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.