Tavşanlı Kayı İlk Müdahale Yeni Ekip Binası İnşaatı Tamamlandı

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2017 18:18:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5769 okunma
Google News

Tavşanlı Kayı İlk Müdahale Yeni Ekip Binası İnşaatı Tamamlandı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personelin daha iyi çalışma şartlarında görev yapması için hizmet binalarını yeniliyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü 2017 yılı yatırım programında yer alan Kayı İlk Müdahale Ekip Binası yeni inşaatı tamamlandı.

Ormancılık çalışmalarını hızla yürüten Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü; aynı zamanda sağlıklı, konforlu ve daha temiz çalışma ortamları oluşturarak,  personel memnuniyetini göz önünde bulunduruyor.

Bu çalışmalar doğrultusunda; 2017 yılı yatırım programında yer alan Tavşanlı Kayı İlk Müdahale Ekip Binası yeni inşaatı tamamlandı.

Tip-1 projesi dahilinde, 150 Bin TL ödenek ile yapılan Tavşanlı Kayı İlk Müdahale Ekip Binası konum itibari ile de Tavşanlı ilçesinin girişinde hakim bir noktada bulunuyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bakım onarımı yapılan hizmet binalarının yanı sıra kullanılmayacak durumda olan binaların daha modern ve güzel bir görünüme kavuşturulması ve personelin ihtiyacına cevap verebilecek duruma getirilmesi çalışmaları hızla devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.