Tavşanlı Jandarma’dan huzur operasyonu

Asayiş Yayın: 16 Şubat 2017 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2017 12:27:09
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
9303 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde huzur operasyonu kapsamında ilçe jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şehrin giriş ve çıkış noktalarında, iş yerleri, kafeler, parklar, eğlence mekânları ve birçok yerde uygulama yaptı. Akşam saatlerinde yapılan uygulamada jandarma ayrıca şüpheli gördükleri kişilerin “Genel Bilgi Tarama (GBT)” sorgusunu yaparken, çok sayıda aracı da kontrol ederek trafik yönünden gerekli işlemler yapıldı. Jandarmaya bağlı ekipler ilçe ve köy merkezlerinde kafeler ve eğlence merkezlerinde şüpheli gördükleri kişilerde kimlik kontrolü yaptılar. Bu sırada yapılan kontrollerde aranması bulunan 3 kişi yakalandı.
Yapılan kontrollere İlçe Toplum sağlığı ekiplerde katılarak kapalı alanlarda sigara içilip içilmediği kontrolünde bulundular. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.