Tavşanlı İtfaiyesine Kurtarma Ekipmanları Alındı

Tavşanlı İtfaiyesine Kurtarma Ekipmanları Alındı

Yayın: 01 Ekim 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 01.10.2014 16:20:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2835 okunma
Google News

TAVŞANLI İTFAİYESİNE  KURTARMA EKİPMANLARI ALINDI

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

                Meydana gelebilecek kazalarda kullanılmak üzere Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amirliği bünyesine  kurtarma ekipmanları alındı.

                 Geçtiğimiz hafta kutlanan İtfaiyeciler gününde bu ekipmanları en kısa sürede bünyemize kavuşturacağız diyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler,bugün itibariyle bu ekipmanların artık Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amirliği bünyesinde kullanılmaya başlandığı müjdesini verdi.Yıllardan beri en büyük eksikliği böylece giderdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Güler”Gönül ister ki bu cihazları kullanmaya gerek kalmasın.Ama Belediye olarak her türlü şartlarda hizmet vermeye hazır ekipmanları bünyemizde bulundurmalıyız” dedi.Diğer taraftan kurtarma ekipmanlarının gelişi ile daha güçlü bir donanıma sahip olduklarını belirten Belediye İtfaiye Amir Vekili Abdullah Ceylan Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ederek şunları söyledi;“Tavşanlı’mız gelişmekte ve büyümekte olup trafik kazalarında da istenmeyen olaylar meydana gelmekte. Trafik kazalarında insanların araç içerisinde sıkışması durumunda veya araçtan çıkış yollarının kapanması durumunda kullanmak amacıyla Arama ve Kurtarma Ekipmanları Tavşanlı İtfaiyesine kazandırılmış bulunmakta. Bu Arama ve Kurtarma Ekipmanlarının nasıl kullanılacağına dair kursunu da aynı zamanda almış bulunmaktayız. Bu ekipmanların birimimize Tavşanlı İtfaiyesine kazandırılmasında bizlere desteklerini sağlayan Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Güler’e İtfaiye Amiri olarak şükranlarımı sunar, teşekkürü bir borç bilirim” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.