Tavşanlı inşaatlarında polis denetimi

Gündem Yayın: 13 Haziran 2017 - Salı - Güncelleme: 13.06.2017 18:26:04
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
2922 okunma
Google News

Tavşanlı inşaatlarında polis denetimi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde polis ekipleri, inşaatlarda çalışan işçilere yönelik denetim yaptı. Denetimlerde yaklaşık 100 işçinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılarak aranıp aramadıkları kontrol edildi.

Tavşanlı ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 6 ekip Tavşanlı'nın çeşitli mahallelerinde inşaat şantiyelerinde eş zamanlı denetim yapıldı. Polis ekipleri, inşaatlarda çalışan işçilerinin tek tek kimlik sorgulamasını yaptı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, huzur ve güven ortamının sağlanması, aranan kişi ve araçların yakalanması, suç ve suç unsurlarının oluşmasının önlenmesi ve kamu düzeninin sağlanarak kontrol altında tutulması amacıyla inşaatlardaki mevsimlik işçilere yönelik denetim yapıldığını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.