Tavşanlı Hükümet Konağı Ve Vergi Dairesi

Tavşanlı Hükümet Konağı Ve Vergi Dairesi

Gündem Yayın: 17 Nisan 2015 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2015 13:03:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
7273 okunma
Google News

Tavşanlı Hükümet Konağı Ve Vergi Dairesi

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

Kütahya Milletvekili Prof.  Dr. Vural Kavuncu  yeni hükümet konağı ve yıllardır beklenen Vergi dairesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kavuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Yeni Hükümet Konağımızın ihalesini hayırlısı ile gerçekleştirdik. Tavşanlı Hükümet Konağı Kütahya-Balıkesir çevreyolu üzerinde,şu anda Otogarın bulunduğu alanda yapılacaktır. Toplam 6490 m² alana Bodrum+Zemin+3 normal kat ve çatı katı olarak inşa edilecek olan Hükümet Konağının toplam kullanım alanı 16.420 m² olacaktır.

Bina dış cephesi Selçuklu Mimarisi tarzında tasarlanmış ve Modern cam ögelerde bina tasarımına eklenerek günümüz mimarisine uyarlanmıştır. Tüm katlara rahat ulaşım için merdiven haricinde 3 adet asansör yerleştirilmiştir. 2 ayrı giriş kapısı olan binamızda Vergi dairesi için bağımsız bir giriş düzenlenmiştir. Ofisler açık ofis sistemi ve ofis bölme panellerle modern ofis sistemine uygun yapılmıştır. Ferah ofis alanları oluşturulması hedeflenerek Kat yükseklikleri 3.5 m olarak belirlenmiştir

İlçemizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın bürokratik iş ve işlemlerini tek bir çatı altında çözmeyi hedefleyen bir anlayışla projelendirdiğimiz Hükümet Konağımızda; İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Vergi dairesi, SGK Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı, Nüfus Müdürlüğü, Kaymakamlık Makamı ve Yazı işleri Müdürlüğü, Mahalli İdareler Şefliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tapu Kadastro Müdürlüğü hizmet verecektir.Tavşanlı’mızın prestij yapılarından birisi olacak olan Hükümet Konağımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Yatırımın gerçekleşmesinde destek verenler ve emek sarfedenleri özellikle anmak isterim. Yatırım kararının verilmesi ve maddi kaynak sağlanması noktasında Başbakanımız Prof. Dr. Ahmed Davutoğlu ile İç İşleri ve Maliye Bakanlarımıza teşekkür ederim. Projeyi takip eden Sayın Valimiz Şerif Yılmaz ve İl Özel İdare Genel Sekreterimize, birlikte gayret sarfettiğimiz İlçe Kaymakamımız Sayın Numan Hatipoğlu’na, arsa takas ve imar işlerini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Güler,  AK Parti İlçe Başkanlarımız, İl Özel İdare mimarlarımız ve projeyi oluşturan mimarlık bürosuna teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.“Daima Millet, Daima Hizmet” bilinciyle çıktığımız bu kutlu yolda her vatandaşımız bizim için seçkin ve değerlidir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.