Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Resim Sergisi Açıldı

Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Resim Sergisi Açıldı

Kültür Yayın: 16 Mayıs 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 16.05.2015 15:53:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3705 okunma
Google News

Karma Yağlıboya Sergisi Açıldı

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı’nda Tavşanlı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen karma yağlı boya resim sergisi açıldı. Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı Ressam Abdullah Taktak Resim Sergi Salonu’nda düzenlenen sergide Halk Eğitim Merkezi resim öğretmenlerinden Ayşe Küçükkağnıcı ve öğrencilerinin yapmış oldukları yağlı boya resimleri sergilendi. Halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen karma yağlı boya resim sergisinde, tablolar büyük ilgi gördü.

 Serginin açılışına Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Çelebi ve yoğun bir halk topluluğu katıldı.

                Açılışta Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler; ‘’Halk Eğitimi Merkezi’mizin güzide öğretmenlerinden Ayşe Büyükkağnıcı  ve öğrencilerini bu güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Gençlerimizin de boş vakitlerini böyle verimli değerlendirmeleri herkese örnek olmalı. Sanata ve sanatçıya sahip çıkan bir belediye olarak yardımlarımız her zaman devam edecek. Belediye Kültür Sarayı çatısı altında şekillenen bu güzel eserler bizler için de gurur verici. Bu güzel eserler için başta Ayşe hanım ve öğrencilerimizi tebrik eder, yaşamları boyunca başarılar dilerim.’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.