Tavşanlı Göbel Gençlikspor'da köklü değişim

Spor Yayın: 04 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.01.2020 11:08:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2612 okunma
Google News

 

  Tavşanlı Göbel Gençlikspor'da köklü değişim 

Tuna İŞLEYEN

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2. Amatör Kümede mücadele eden Göbel Gençlikspor yapmış olduğu transferler ile lige iddialı şekilde hazırlandı.  

  Tavşanlı 2. Amatör'de köklü değişiklik ile sezona flaş transferle hazırlanan Göbel Gençlikspor futbolcularını tanıttı.
  Kulüp Başkanı Mehmet Kocakır, iddialı bir takım kurduklarını söylerken, " Sponsor firmamızın desteği ile Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilecek güçte bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Tüm kulüplerimize hayırlı olsun, hak eden kazansın . Geleceğe dönük güzel bir kadro kurduk. Hedefimiz Allah nasip ederse Bölgesel Amatör Lig" dedi.
  Göbel Gençlikspor Teknik Direktörü Ercan Kuru ise, sezon öncesi şu açıklamalarda bulundu, "2019 -2020 Futbol sezonu kulübümüze olduğu gibi gruptaki tüm kulüplere hayırlı olsun. 23 Aralık 2019 tarihinde Sezon açılış yemeğiyle sezon hazırlıklarına başladık. Haftada 2 veya 3 idman, hafta sonları hazırlık maçları şeklinde programımız var . 18- 19 Ocak 2020 tarihinde ise maçlar başlıyor. Lig'deki tüm takımlara başarılar dilerim. Göbel Gençlik Spor yeni bir yapılanma içerisine girdi. Yeni yönetim, yeni hedefler fair play anlayışı içerisinde saha içi ve saha dışında Tavşanlı spor camiasında örnek olmak istiyoruz." diyerek tüm kulüplere başarılar diledi.

 


  Göbel Gençlikspor'un yapmış olduğu transferler ise şu şekilde oldu; Akıncılarspor'dan , Emirhan Dirgin kaleci (2000 doğumlu),  Hasan Özkul sol bek (1990 doğumlu), Hüseyin Kaygusuz  sağ açık sol açık (1996 doğumlu)  ,  Demirbilekten transfer oyuncu Enes Kara (1996 doğumlu) açık ve forvet arkası oynuyor, Çukurköyspor'dan  Emre Barlak ön libero (1998 doğumlu) , Fazlı Utku Kadıoğlu (1998 doğumlu) orta saha forvet arkasıı, Yasin Sarı   forvet (1997 Doğumlu),  Alper Demir (1996 doğumlu)  sol bek stoper  , Seyit Ömer den transfer Serkan Geleç (1994  doğumlu) stoper,  Hanımçeşmespor'dan Ramazan Gündüz (1994  doğumlu) forvet , Murat Halis Kızık Hanımçeşme (2002 doğumlu )orta sahaya transfer edilen futbolcular. İç transferde ise Mehmet Akcan, Ahmet Zeybek, Mustafa Yüksek, Osman Kara, Utku Ayva transfer edildi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.