Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Mali Kongresi Gerçekleşti

Gündem Yayın: 18 Ocak 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 18.01.2017 10:28:59
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3957 okunma
Google News

İlçemizde Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. 

Kültür Saray’ında yapılan Genel Kurula, 7. Bölge Esnaf Kefalet Kooperatifleri Başkan Vekili ve Kütahya Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan, Altıntaş Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nadir Ertaş , Domaniç Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şimşek,Simav Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Aydoğan, Gediz Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça, Fuatpaşa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Maviler, Domaniç Ziraat Odası ve şoförler Odası Başkanı Ahmet Özoğul, Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar, Şoförler Odası Başkanı Recep Çelikkaya, Marangozlar Odası Başkanı Ahmet Çağlar, Leblebiciler Odası Başkanı Mustafa Sarı, Terziler Odası Başkanı Halil Sezer, Kahveciler Odası Başkanı Ekrem Uslu, Berberler Odası Başkanı Onur Düvenli, Bakkallar Odası Başkanı Hasan Bayram, Sebzeciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Ayva, Elektrikçiler Odası Başkanı Murat Ahmet Başköy, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Kahraman, Kütahya çiniciler oda Başkanı Salih Erbeyli, Kütahya Bakkallar Odası Başkanı Salih Aslan,  Kütahya Şoförler Odası Başkanı İlyas Arslan, Kütahya Madeni Eşya Sanatkarları Başkanı Mehmet Eğret, Kütahya Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, Kütahya Marangozlar Odası Başkanı Muammer Sağlam, Halk Bankası servis görevlisi Yunus Ulubınar ve çok sayıda üye katıldı.  

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Tavşanlı İlçesinde Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yasin Demirci, yönetim kurulu çalışma raporunu okuyarak, yapılan ödemeler hakkında açıklamalarda bulunarak “Tüm gayretimiz esnafımızın zor gününde yanında ve yardımcı olmaktır. Esnafımıza kooperatif kredileri haricindeki diğer kredi, teşvik ve hibelerden de yararlanabilmeleri için yardımcı olmaktayız. Esnafımız için ESNAF Dergisi’ni çıkarmamızın amacı; esnafımızın en uygun finans kaynaklarına ulaşması, mesleki, teknik eğitimler verilmesi ve şanlı geçmişindeki Esnaf teşkilatlanması olan Ahilik kültürünün anlaşılması ve yaşama geçirilerek kazancımızın bereketlenmesi. Esnafımıza hizmette sınır tanımıyoruz.İlçemizde temeli atılacak 3. etap 318 Ad. sanayi işyeri ve sosyal tesislerden ticari işyeri alacak esnafımıza da kredi kolaylığı sağlanacaktır. "

Başkan Yasin Demirci ;  "Hükümetimizin ve bakanlığımızın küçük esnaf için sicil affının çıkarmasındaki temel gaye esnafımıza daha fazla destek verebilmek kooperatifimiz de bu amaçla çalışmalarını hızlandırarak uygun çalışma yapmaktadır. Bu sezon esnafımıza daha da güçlü bir şekilde destek verip yardımcı olacağız.  Bizlere güvenen üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz. Sizlere layık olmak için çalışıyoruz.” dedi. 

Olağan Genel Kurul, diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından çevre il ve ilçelerden gelen konuklara verilen yemekle son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.