Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Yasin Demirci

Ekonomi Yayın: 25 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2019 09:45:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1673 okunma
Google News

 Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Yasin Demirci bir basın açıklaması ile krediler hakkında duyuruda bulundu. Yasin Demirci yaptığı açıklama ile şunları söyledi;
       “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimiz kefaletiyle T.Halk Bankası Kaynaklarından kullandırılan Kooperatif Kredileriyle ilgili olarak, bu yıl içerisinde Bankaca yapılan düzenleme ile kredi borcu bulunan ve şahıs üst limiti dahilinde tekrar kredi kullanmak isteyenlerin mevcut kredilerini kapatmaları istenmekteydi.  

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimiz kefaletiyle T.Halk Bankası Kaynaklarından kullandırılan Kooperatif Kredileriyle ilgili olarak, bu yıl içerisinde Bankaca yapılan düzenleme ile kredi borcu bulunan ve şahıs üst limiti dahilinde tekrar kredi kullanmak isteyenlerin mevcut kredilerini kapatmaları istenmekteydi. Konuya ilişkin Merkez Birliğimiz ve Halk Bankası arasında yapılan çalışmalar neticesinde bu uygulamaya son verilmiş olup, kredi borcu bulunan ve tekrar kredi kullanmak isteyenlere, kredi borcunun tamamı kapatılmadan şahıs üst limiti dahilinde kredi kullandırımı yapılacaktır.
Ayrıca Kooperatifimiz kefaleti ile T.Halk bankasından kullandırılan esnaf kredileri 1 yıl vadeli üç aylık dönemler halinde yıllık 7 faiz oranı, 2 yıldan 4 yıla kadar vadelerde üç aylık dönmeler halinde yıllık 8 faiz oranı ile 200.000-TL şahıs üst limiti ile kredi kullandırımları devam etmektedir.
Bunun yanında Yatırım Kredisi olarak ( İşyeri Alım ve Ticari işyerinde kullanmak amacı ile Sıfır km Araç Alma) toplam 500.000-TL ye kadar yıllık 8 faiz oranı ile, İşyeri Alımlarında 10 yıl vadeli,  Sıfır km Araç alımlarında ise 7 yıl vadeli kredi kullandırımları başlamıştır.
Vergi kaydı ve Esnaf Odalarına kaydı bulunan Esnaf ve Sanatkarlarımızın Ekonomik yönden ihtiyaçlarını karşılamak üzere, Kooperatifimiz ve T.Halk Bankası Tavşanlı Şubesi ile ortak Çalışmalarımız devam etmektedir.
 Esnaf ve Sanatkarlarımız Kooperatifimiz hizmet binasına gelerek, krediler ile ilgili ayrıntılı bilgi alarak Esnafımıza sunulan hazine destekli kredilerden faydalanabilirler.
Başta Cumhurbaşkanımız Sayın, Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere,
Sanayi ve Ticaret Bakanlığımıza, T.Halk Bankası Genel Müdürlüğüne, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğimize, 7.Bölge Birliğimize, Esnafın dostu T.Halk Bankası Tavşanlı Şube Müdürümüz Sayın, Uğur Sadık ÇÜRÜK’ e Tavşanlımız ve Esnaf Camiamız adına teşekkürlerimizi sunarız. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.