Tavşanlı Emniyet'inden Huzur Operasyonları

Asayiş Yayın: 17 Eylül 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 17.09.2018 11:51:54
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2080 okunma
Google News

Tavşanlı Emniyet'inden Huzur Operasyonları 

  Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan okul çevreleri, Park ve bahçeler, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlerde Bulvar Cadde alışveriş merkezleri ve çevrelerinde vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde, 3 adet Park ve bahçeler, 8'de Umuma açık yerde olmak üzere toplam 11 mekan ve yayaların yoğun bulunduğu bölgelerde denetim yapıldı.
Kabahatler Kanunu'ndan tütün mamüllerinin tüketilmesi hakkında kişilere 124'er lira idari yaptırım uygulanmış, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmiş, aranması olan şahıs yapılan GBT sorgularında hakkında yakalama emri bulunan firari bir hükümlü yakalanmış ve cezaevine teslim edilmiştir. Huzur ve güven ortamı sağlanması amacıyla bu tür uygulamaların devam edeceği bilgisi elde edildi. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.