Tavşanlı’dan Giresun’a Geçmiş Olsun dileği ile ikramlar

Gündem Yayın: 23 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2020 19:55:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1006 okunma
Google News

Tavşanlı’dan Giresun’a Geçmiş Olsun Temennisi ve Leblebi İkramı

 

Tavşanlı olarak, Giresun Dereli’de sel felaketi yaşayan vatandaşların zor günlerinde yanlarında olduğunu göstermek, onlara bir nebze moral olmak için farklı bir faaliyet gerçekleştirildi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Tavşanlı Temsilciliği ve Tavşanlı Leblebiciler Odası işbirliğiyle, Giresun’daki vatandaşlara 100 kg leblebi gönderildi. 

Öncelikle manevi beraberliği gösterme amacını ifade eden Hayrat Yardım Derneği ve Tavşanlı Leblebiciler Odası, aynı zamanda enkaz kaldırma ve yeni yapılanma sürecinde yoğun çalışmalar yapan Dereli vatandaşlarına ve Devletimizin yara saran çalışanlarına küçük bir ikram yaparak kuvvet olmak istediklerini belirttiler.

Sel felaketinin yaşandığı günden bu güne kadar Dereli halkına ve diğer çalışanlara hem yardımları, hem ikramlarıyla destek olan Hayrat Yardım Derneği Giresun Temsilciliği de, Tavşanlı’nın kendilerine gösterdiği bu incelikten ve geçmiş olsun dileklerinden dolayı çok teşekkür ettiler.

Hayrat Yardım Derneği, Tavşanlı’daki lise öğrencisi gönüllü gençleriyle organize ettiği bu faaliyet ile, İslamiyetin en önemli esaslarından olan kardeşlik bağlarının kuvvetli olması ve yardımlaşma adına yurtiçi ve yurtdışında faaliyetlerine devam ettiklerini ifade ederek, destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.