Tavşanlı'dan Düsseldorf Din Ateşeliğine

Dünya Yayın: 24 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2017 07:26:29
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
5371 okunma
Google News

Tavşanlı'dan Düsseldorf Din Ateşeliğine

Tavşanlı'da uzun yıllar imam hatiplik görevini sürdüren Hasan Hüseyin Şen , din hizmetleri ateşeliği görevine vekil olarak getirildi. Tavşanlı Ulu camii Din Görevlisi iken  Almanyanın Wuppertal kentinin Vohwinkel semti,  Mimar Sinan Camiinde yurtdışı görevinde bulunan Şen, Düsseldorf Başkonsolosluğu Din Hizmetleri ataşeliğine vekaleten atandı. 
Şen, daha önce 2005 - 2009 tarihleri arasında Wülfrath'ta din görevlisi olarak 4 yil görev yaptıktan sonra Tavşanlı Ulucami'deki görevine geri dönmüştü.
  Wuppertal Kütahyalılar Yönetim kurulu üyesi , Wuppertal Merkez Camide din görevlisi  Necati Alyelken ifadesinde şunu belirtti , "yurtdışında hemşeri hocalarımız bizleri sevindirmekte,  ayrıca Avrupa'da kendileri bizleri gururlandırmaktadır." 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.