Tavşanlı'da Yaz Spor Okulları Yoğun İlgi Gördü

Spor Yayın: 09 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2019 23:02:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1942 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okullarında 20 branşta yaklaşık 2000 öğrenci eğitim gördü. 24 Haziran’da başlayan kurslar bugün itibariyle tamamlandı. 
Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin spor salonunda gerçekleştirilen Yaz Okulları Kapanış ve Sertifika Törenine Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Demiralp, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Harun Alparslan ve Belediye Meclis Üyesi Furkan Dinçer ile kurslara iştirak eden öğrencilerin velileri katıldı. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler ve beraberindeki protokol üyeleri öncelikle salon girişinde açılan kara kalem ve yağlı boya resim sergilerini gezerek öğrencileri tek tek tebrik etti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmaları, halk oyunları ve çeşitli spor branşlarıyla ilgili gösteriler ile devam etti. 
Programın sonunda öğrencilere katılım belgeleri verilirken, eğitmenlere de protokol üyeleri tarafından günün anısına çini tabak takdim edildi.

 

- BAŞKAN GÜLER, TÜRKİYE 2.’Sİ OLAN MİLLİ SPORCU SEBAHAT AKPINAR’I DA TEBRİK ETTİ
Öte yandan Belediye Başkanı Mustafa Güler, 3-4 Ağustos tarihlerinde Bursa’da yapılan TURKCELL Büyükler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda 3 bin metre engel branşında Türkiye ikincisi olan Tavşanlı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde Atletizm Antrenörü ve Milli Sporcu Sebahat Akpınar’ı da tebrik etti.

- YENİ DÖNEMDE SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DAHA ÇOK AĞIRLIK VERECEĞİZ
Başkan Mustafa Güler, yaklaşık 2000 öğrencinin eğitim aldığı yaz okullarına çocuklarını gönderen ailelere de teşekkür ederek, “Bilindiği üzere Belediye Meclisi’miz bünyesinde Kültür ve Sosyal İşler ile Gençlik ve Spor komisyonları oluşturmuştuk. Bu komisyonlarımız sıkı bir çalışma içerisine giriyor. Tavşanlı Belediyesi olarak yeni dönemde sosyal faaliyetlere daha çok ağırlık vereceğiz. Bunun için siz halkımızın teveccühü de gerekiyor. Düzenlediğimiz tüm etkinliklerimize katılmanız bizleri mutlu edecektir” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.