Tavşanlı’da yangın

Asayiş Yayın: 14 Kasım 2017 - Salı - Güncelleme: 14.11.2017 22:52:41
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
3136 okunma
Google News

Tavşanlı’da yangın

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir evde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürürken, dumandan etkilenen ve 2. derece yanıklar meydana gelen bir kadın İstanbul’a sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre yangın, Tavşanlı ilçesi Yeni Mahalle Fahri Ergun Caddesinde akşam saatlerinde 6 katlı bir evin birinci katında yangın meydana geldi.

Ev sahibi ve vatandaşlar tarafından söndürülemeyen yangın, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Çıkan yangında evin bir odası kullanılmaz hele gelirken, evde bulunan Nurcan Ş. (45) vücudunda meydana gelen yanık nedeniyle çağrılan 112 Acil Servis tarafından ilk olarak Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine ardından da İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.