Tavşanlı'da trafik kazası 13 yaralı

Asayiş Yayın: 19 Ağustos 2018 - Pazar - Güncelleme: 19.08.2018 16:05:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7111 okunma
Google News

Tavşanlı'da trafik kazası 13 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Tavşanlı İlçesi Balıköy Beldesi - Simav karayolunda seyir halindeki otobüsün yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Kaza, Balıköy - Simav karayolu 12. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıköy istikametinden Simav ilçesi istikametine gitmekte olan B.B.yönetimindeki 34 JR 3...   plakalı otobüs, yoldan çıkarak takla attı. Kazada, sürücü B.B. ve araçta yolcu olarak bulunan Ali Osman Kösem, Güldene Bozkurt, Mehmet Ali Can, Azra Kösem, Zelike Kösem, Kudret İlci, Fahri İlci, Melike İlci, Gülten İlci, Neslihan İlci, Gülhan Kuzu, Ömer Faruk Kuzu yaralandılar.

Yaralılar, Tavşanlı Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de yardımı ile otobüsten çıkartılarak ambulansla Harmancık Devlet Hastanesi ve Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.