Tavşanlı Trafik Kazasında 2 evladını yitirdi

Asayiş Yayın: 16 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 16.04.2018 12:30:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
24812 okunma
Google News
  Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 genç hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre kaza, Kaza Tavşanlı ilçesi Çevre yolu yeni otogar karşısında meydana geldi. Tavşanlı'dan Kütahya istikametine giden H.T. (20) yönetimindeki 03 BP 099 plakalı minibüs, Şaban Dede Mesire alanına giden 4 bisikletli grubun en arkasında bulunan Efekan Uçkan'a (15) çarptı. Yaralanan ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürülen genç, kurtarılamadı.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.
 
MOTOSİKLETİ İLE ORTA REFÜJE ÇARPTI
 
 
Diğer taraftan bir diğer trafik kazası ise Ulucami Mahallesi İtfaiye yanında Ekrem Ödemiş Bulvarında gece 03.00 sıralarında meydana geldi. 
Ayhan İleri motosikleti ile orta refüje çarparak trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası 112 Acil servis ile Tavşanlı DoÇ. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastaneine götürülen Ayhan İleri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.