Tavşanlı'da şehir içerisinde bir çok sokak tek yön oldu

Gündem Yayın: 02 Ekim 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 02.10.2021 14:57:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2458 okunma
Google News
Kütahya İl Trafik Komisyonu kararınca bazı cadde ve sokaklarda yeni düzenleme yapıldı. 27 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Yeni Mahalle Haşim Benli Caddesiyle, Sadık Penbe Caddesi’ne bağlantısı olan toplam 6 sokakta tek yön uygulamasına gidildi.
Alınan karara göre;
“Lise, Akseven ve Serdar sokaklardaki araç trafiğinin Namazgah Caddesi ve Sadık Penbe Caddesinden Kuruçay Caddesi – Haşim Benli Caddesi istikametine tek yön olarak düzenlenmesi; Şirin, Zümrüt ve Meteoroloji sokaklardaki araç trafiğinin Haşim Benli Caddesi – Kuruçay Caddesi istikametinden Sadık Penbe Caddesi’ne tek yön olarak düzenlenmesi talebi oy birliğiyle kabul edilmiştir.” denildi.
Tavşanlı Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri söz konusu alanlardaki çalışmalarını tamamlayarak sokak girişlerine trafik tabelaları yerleştirdi. Gün boyu ekipler sürücüleri uyararak yeni alınan kararı araç sürücülerine hatırlatıyor. Vatandaşlarımızın idari para cezasıyla karşılaşmaması için cadde ve sokaklarda uygulanan tek yön kararına uymaları sitendi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.