Tavşanlı'da Özel Hijyen Eğitimi Verildi

Eğitim Yayın: 04 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 04.02.2022 08:51:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1145 okunma
Google News

Tavşanlı'da Özel Hijyen Eğitimi Verildi

 

Tuna İŞLEYEN  - GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim ve öğretim kurumları bünyesindeki gıda işletmelerinde çalışan 47 personele Hayme Ana Kız Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda hijyen eğitimi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim ve öğretim kurumları bünyesindeki gıda işletmelerinde çalışan personellere özel hijyen eğitimi  verildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Özlem Tunç, İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli Hatice Akgül ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Hüdayi Efe tarafından Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda, eğitim kapsamında kursiyerlere ilgili mevzuat, gıda ve gıda ile temas eden malzeme ve yüzeylerin hijyeni, kişilerin hijyeni, gıdanın işletmeye gelişinden tüketimine kadarki süre içindeki aşamaları hakkında bilgiler aktarıldı. Eğitim sonunda eğitime katılanlara sertifikaları takdim edildi. Düzenlenen bu program sonucunda alınan eğitim ile yemekhane, kantin vb. gıda işletmelerinden faydalanan öğrencilerin daha güvenli ve sağlıklı gıdaya erişimi sağlanmış olacak.  

Programı,İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Asım Akbulut da takip etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.