Tavşanlı'da Orman Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

Asayiş Yayın: 06 Ekim 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 06.10.2018 17:41:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4317 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kargılı köyü yakınlarında çıkan orman yangını erken müdahale ile kısa sürede söndürüldü. 
Bölgeye 6 arazöz ve 3 helikopter sevk edildi. Ayrıca Tavşanlı Belediye ,Emet orman, Kütahya orman, Balıköy  itfaiye,  Harmancık itfaiye de yangın alanına gelerek çalışmalara  katıldı. Kızılçam ormanlık alanda henüz çıkış sebebi belli olmayan orman yangını ilk olarak tabandan ilerlerken tepe yangını şekline dönüştüğü sıra helikopter, itfaiye erleri ve köylülerin de yardımı ile söndürüldü. 
Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, " Tavşanlı ilçesi Kargılı Köyü yakınlarında 2 hektarlık alanda orman yangını akşamüstü saatlerinde çıkmıştı. Bölgeye 3 helikopter ve 6 aröz ile personellerimiz sevk edildi. Şu an için yangın kısa sürede söndürüldü ve soğutma çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

GÖRÜNTÜLÜ  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.