Tavşanlı’da Nostalji seçim aracı herkesin ilgi odağı oldu

Siyaset Yayın: 12 Nisan 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2017 11:13:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8378 okunma
Google News

Tavşanlı’da Nostalji seçim aracı herkesin ilgi odağı oldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ak Parti Beyköy Mahallesinin seçim aracı yoğun ilgi görüyor.

Tavşanlı ilçesi Beyköy Mahallesinde geçtiğimiz yıllarda Ak Parti Mahalle Temsilciliği açan ve başkanlığına seçilen İdris Hakarayan, referandum öncesi de yönetiminden arkadaşı Davut Bağsar’ın aracını Başbakan’ın fotoğrafının bulunduğu “Evet” seçim aracı oluşturdu.

16 Nisan halk oylaması öncesi ses sistemi ve dış kaplama yaptırdıkları eski model otomobili gören herkesin tebessümle karşıladığını ifade eden Tavşanlı ilçesi Beyköy Mahallesi temsilcisi İdris Hakarayan, “ Evet verecek de hayır vereceklerde de güzel teveccühler var. Milletin yüzünde tebessüm olabilmek bize gurur veriyor. İlginç olaylarla karşılaşıyoruz aracımızla dolaşırken. Mesela şehir içerisinde dolaşırken bizlerden gözünü alamayan sürücülerden bir tanesi maddi hasarlı kaza yaptı. Bir bayan ise arkasını dönüp bakarken ayağını burkarak düşüp bayıldı. 112 Acil servis çağırdık. Bizlere “eve götürüverin nasıl olsa dolaşıyorsunuz” diyenler de var” diyerek sevdalarının engel tanımayacağını ifade etti.

Araç sahibi Davut Bağsar ise “seçim öncesi, referandum öncesi aracıma kaplama yaptırdım. Ak Partiye sevdamız olarak nostalji olsun, farkındalık olsun diye reisimize destek olalım diye aracımıza kaplama yaptırdım. Ak Parti sevdalısı olarak her daim “Evet” diyoruz. Köylere gittiğimizde insanların bizleri karşılaması mutlu ediyor bizleri” dedi . 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.