Tavşanlı’da masa tenisi turnuvası başladı

Spor Yayın: 10 Kasım 2017 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2017 10:54:38
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
4515 okunma
Google News

Tavşanlı’da masa tenisi turnuvası başladı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Arena Bilardo ve Playstation salonunun organize ettiği masa tenisi turnuvası başladı.

Turnuvanın açılış maçı 1. grup da yer alan Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ile İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp arasında yapıldı.

Turnuvayı düzenleyen Mustafa Güngör gerçekleştirilen bu etkinlik hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Tavşanlımızda gençlerin spora teşvik edilmesi ve sosyal etkinlikler kapsamında Haziran ayında gerçekleştirdiğimiz bilardo turnuvasından sonra düzenlemiş olduğumuz bu turnuvaya toplamda 36 masa tesisi sever katıldı. Katılımcılar 6 grup da mücadele verecekler. Yaklaşık bir ay sürecek turnuvada salonumuzda her akşam 6 maç oynanacak olup, maçlar saat 19:30 da başlayacaktır. Dolayısıyla tüm masa tenisi severleri bu çekişmeli turnuvayı seyretmeye salonumuza bekliyoruz” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.