Tavşanlı'da Kore Gazileri Unutulmadı

GÖRÜNTÜLÜ HABER

Gündem Yayın: 06 Aralık 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2017 10:18:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3474 okunma
Google News


Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Kore Gazilerine Güney Kore Vefa heykelleri Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara tarfından takdim edildi. 
Geçtiğimiz günlerde Kütahya’da Kore Gazileri için bir program düzenlenmiş ve Ankara Büyükelçiliği Savunma Ateşesi Deniz Kurmay Albay Jaesıc Park tarafından ülkesinin vefa heykelleri takdim edilmişti.
Programa sağlık sebebiyle katılamayan Kore Gazilerine de evlerinde vefa heykelleri takdim edildi. 
Tavşanlı’da ikamet eden Kore Gazisi Halil Gündüz ve Mehmet Ecevit’e evlerinde ziyaret gerçekleştirildi. 
Duygusal anların yaşandığı ziyarette Gazilerden Mehmet Ecevit savaş anılarından bahsederek o günlere ait fotoğraflarını gösterdi. 
Ecevit, Kore savaşındaki anılarından bahsederken o günleri adeta yaşadı.
Kaymakam Yüksel Kara gazileri ziyaretinde onlara bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak, her zaman kendilerinin yanlarında olduklarını ifade etti. 
Gazilerin evlerinde düzenlenen programa Kaymakam Yüksel Kara ile birlikte, Jandarma Komutanı Binbaşı Tuğrul Demiryürek, Jandarma Teğmen Mukadder  Demir, Sosyal hizmet merkezi müdürü Havva Ceylan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Hüseyin Taktakoğlu ve Muharip Gaziler Derneği Tavşanlı Temsilcisi Bilal Yaşa katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.