Tavşanlı'da güvenlik güçleri ile iftar programı

Gündem Yayın: 29 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 29.04.2022 11:15:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3236 okunma
Google News

Tavşanlı'da güvenlik güçleri ile iftar programı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde güvenlik güçleri ile iftar programı gerçekleşti. 
Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Polis ve Jandarmalar iftar programında buluştu.

 

 


Bimpaş düğün salonunda Güvenlik güçleri birlik mesajının verildiği iftar yemeği gerçekleşti.
İftar Programına Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Ağır Ceza reisi İbrahim Karlı, Belediye Başkan Vekilleri Naci Eraslan ve M. Ali Akar, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, Meslek Yüksek Okulu Müdürü İsmet Çelik, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Harika Özkan, Polis, Jandarma personeli, çarşı mahalle bekçileri ve geçici  görevle Tavşanlı’da bulunan Yunus Timleri katıldı.
Programda iftar yemeği sonrası Kaymakam Kanyılmaz, "Bugün Emniyet ve Jandarma Teşkilatımız ile bir aradayız. Bir devletin en önemli görevi, güvenlik ve emniyet hizmeti. Buradaki arkadaşlarımız vasıtası ile bu hizmetler Tavşanlı’da en iyi şekilde gerçekleşiyor. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emniyet, huzur içinde yaşıyorsak onların özverili ve gayretli çalışması neticesindedir. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve minnetle anıyorum.”  dedi. 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.