Tavşanlı'da Genç hafızlar ödüllendirildi

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Eğitim Yayın: 11 Mart 2022 - Cuma - Güncelleme: 11.03.2022 12:58:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1947 okunma
Google News

Tavşanlı'da Genç hafızlar ödüllendirildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hafızlıkta il derecesi yapan genç hafızlar ödüllendirildi.

Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yeni yapılan Selahattin Uygur Konferans Salonu’nun açılışı ve mesleki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni gerçekleştirildi.

 

Programa Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Başkan Yardımcısı Naci Erarslan, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve STK temsilcileri katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Sarıaltın’ın selamlama konuşması ile başlayan programda, öğrencilerin seslendirdiği Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve hatim duası yer aldı.

Programın sonunda Kur’an-ı Kerim, ezan ve hutbe okuma ile hafızlık yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül takdim edildi.

Genç Hafızlar il birincisi Berk Demirel, 24 Mart 2022 tarihinde Fethiye'de bölge yarışmalarına katılacağı belirtilirken, kendisine teşekkür edilerek hediye takiminde bulunuldu.

Ayrıca hafızlığı bitiren öğrencilerle, öğrencileri yetiştiren hocalar da düzenlenen programda ödüllendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.