Tavşanlı'da Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 20.07.2016 13:08:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4138 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Birliği Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak darbe kalkışmasını lanetledi.

STK'lar adına yapılan basın açıklamasında, " Tavşanlı STK Birliği olarak Fethullahçı terör örgütü tarafından küresel güçlerin desteği ile düzenlenen darbe girişimini ve şeref yoksunu darbeci bozuntularını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Tavşanlı sivil toplum kuruluşları birliği ve Tavşanlı halkı ile birlikte devletimizin yanındayız. Meydandayız ve bu gece de meydanda kalacağız. Bütün halkımızı vatan savunması ve vatan sevdası için meydana çağırıyoruz.Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi ajandasına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları, Türk Milletinin sağlam iradesi karşısında bertaraf olacaktır. Konunun esası, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına, bütünlüğüne ve birliğine kasteden küresel güçlerle desteklenmiş Fethullahçı terör örgütü tarafından bir kez daha tekrarlanan hain ve sinsi bir girişimdir" denildi.

Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndan toplanan yüzlerce kişi sessiz bir şekilde dağıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.