Tavşanlı'da 2 kişi hırsızlık yaparken yakalandı

Asayiş Yayın: 24 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 24.05.2018 12:18:02
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
4135 okunma
Google News

Tavşanlı'da 2 kişi hırsızlık yaparken yakalandı
 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 kişi hırsızlık yapmak için girdikleri evde suç üstü yakalandı.
Tavşanlı'da daha önceden de suç dosyası olduğu bilgisi edinilen 2 kişi gündüz saatlerinde hırsızlık yapmak için girdikleri evde polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
Hırsızlık yapmak için Yeni Mahalle Zümrüt sokak üzerinde bir eve giren O.G. (17) ve Ü.O. (23), çevrede devriye gezen polis ekiplerinin dikkatleri ile apartmanın çatı katında ev eşyalarını koydukları çuval ile suçüstü yakalandı.
Yakalanan hırsızlık şüphelileri O.G. ve Ü.O., emniyet müdürlüğündeki ifadelerinin ardından Tavşanlı Adliyesine sevk edildiler. 
Savcılıktaki sorgularının ardından O.G. adli kontrol kararı ile serbest kalırken Ü.O. mahkemece tutuklanarak Tavşanlı T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.